Gözden kaçırmayın
Can Dost’un Yeni Rotası Belli OlduBurhaniye'de Kitapseverler Buluştu
Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Kitap Fuarı, büyük bir ilgi ve katılım ile açıldı. Fuar, sanat ve kitapseverler için kapılarını açtı.
Fuarın Açılışına Önemli Konuklar Katıldı
Açılış törenine TBMM Meclis Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Fuar Koordinatörü Sinan Karahan gibi önemli isimler katıldı.
Belediye Başkanı Deveciler'den Kitapların Önemi Vurgusu
Ev sahibi olan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, açılış konuşmasında, "Biliyoruz ki aydınlığın ve demokrasinin hakim olduğu huzurlu bir Türkiye'nin anahtarı daha çok okumaktan ve daha çok çalışmaktan geçiyor" ifadelerini kullandı. Deveciler, konuşmasının devamında, halkın oylarıyla seçilmiş belediye başkanlarının hukuk dışı işlemlerle ve siyasi saiklerle mahkum edildiğini belirtti.
Kitap Fuarının Geleceği İçin Umut
Başkan Deveciler, kitap fuarlarının önemine dikkat çekerek, önümüzdeki senelerde de bu tür etkinliklerin devam etmesini diledi. Fuar, sanatseverler ve kitapseverler için bir buluşma noktası oldu.
Kurdele Kesimi ve Fuarın Açılışı
Açılış konuşmalarının ardından, TBMM Meclis Başkanvekili Tekin Bingöl, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Çamaş Belediye Başkanı Leyla Çıtır, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'in katılımıyla kurdele kesilerek 6. Burhaniye Kitap Fuarı sanat ve kitapseverlerin hizmetine açıldı.





Yorumlar
Yorum Yap