Gözden kaçırmayın

Basın Akademisine Yoğun İlgiBasın Akademisine Yoğun İlgi

Altıeylül'de Renkli Bir Tiyatro Günü


Altıeylül Belediyesi'nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında, çocuklar için özel bir tiyatro günü gerçekleştirildi. Etkinliğin üçüncü gününde, minik izleyiciler Zeynoş ve Zeliş adlı çocuk oyunu ile buluştu.


Sahne Çocukların Neşesiyle Doldu


Selma Doğan'ın yönettiği oyun, çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Hasan Can Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, salon minik misafirlerin coşkusuyla renklendi. Oyun, çocuklara keyifli anlar yaşatırken aynı zamanda eğitici öğeler de içerdi.


Seyirciyi de İçine Alan Doğaçlama Gösteri


Günün bir diğer öne çıkan etkinliği ise Apar Topar Doğaçlama gösterisi oldu. Talha Karaefe'nin moderatörlüğünü üstlendiği gösteride, seyirciler performansın bir parçası haline geldi. Bu interaktif etkinlik, katılımcılar arasında büyük bir enerji ve eğlence yarattı.


Altıeylül Belediyesi, etkinliğe katılarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm ailelere ve çocuklara teşekkürlerini iletti. Bu tür kültürel faaliyetlerin, çocukların gelişimine katkı sağlamak ve toplumu bir araya getirmek için düzenli olarak devam edeceği belirtildi.