Gözden kaçırmayın

Balıkesir'in Güreşçisi Enes Doğan, Kepez'de Başpehlivan OlduBalıkesir'in Güreşçisi Enes Doğan, Kepez'de Başpehlivan Oldu

Karesi'de Mutlu Bir Yuva Kuruldu

Karesi Belediyesi, ilçede yeni bir ailenin kuruluşuna tanıklık etti. Celil ve Hatice Solak çiftinin kızları Günnur Solak ile Ramazan ve Nilüfer Demirbey çiftinin oğulları Murat Demirbey'in nikah akitleri belediye nikah salonunda gerçekleştirildi.

Aileler Bir Araya Geldi

Nikah töreninde Solak ve Demirbey aileleri bir araya gelerek bu özel günü birlikte kutladı. Belediye yetkilileri, genç çiftin nikah işlemlerini tamamlayarak onları yeni hayatlarında başarılar diledi.

Karesi Belediyesi'nden Tebrik

Karesi Belediyesi yaptığı açıklamada, "Solak ve Demirbey ailelerini tebrik eder, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz" ifadelerine yer verdi. Belediye, ilçe sakinlerinin özel günlerinde yanlarında olmaya devam edeceğini belirtti.

Karesi'de Nikah İstatistikleri

Karesi ilçesi, Balıkesir'in en hareketli nikah merkezlerinden biri konumunda bulunuyor. Belediye nikah salonu, yıl boyunca yüzlerce çiftin evlilik işlemlerine ev sahipliği yapıyor. Modern nikah salonu ve deneyimli personeli ile Karesi Belediyesi, çiftlere unutulmaz bir nikah deneyimi sunmayı hedefliyor.