AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma ilçesinde ekonomik yatırımları yerinde incelemek ve kamu kurumlarına destek vermek amacıyla bir dizi program gerçekleştirdi. Bandırma İlçe Başkanı Göksel Karlahan ve ilçe teşkilatı eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, bölge istihdamına katkı sağlaması beklenen Sergo Fabrikası'nın açılışı törenle kutlandı.
Balıkesir'in sanayi ve ticaret potansiyeli yüksek ilçelerinden Bandırma'da gerçekleşen programda, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Sergo Fabrikası'nın açılışına katılan Öztaylan, yatırımın hayırlı olması dileklerinde bulundu. Açılış, bölgedeki istihdam olanaklarının çeşitlenmesi açısından önem taşıyor.
Fabrika açılışının ardından Milletvekili Öztaylan ve beraberindeki heyet, Yeniyenice Mahallesi'nde bir dizi kurum ziyaretinde bulundu. Program kapsamında Yeniyenice Mahalle Muhtarlığı ziyaret edilerek yerel yönetimlerin çalışmaları hakkında bilgiler alındı. Ardından Yeniyenice İlkokulu'na geçen Öztaylan, eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını dinleyerek öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaretler, Köy Yaşam Merkezi'nin incelenmesiyle sürdü.
Günün son programında AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, ONTÜRK TV'de yayınlanan "Bakış Açısı" programına konuk oldu. Programda Türkiye ve Balıkesir gündeminde öne çıkan gelişmeler değerlendirildi. Öztaylan, "Birlikte Daha Güçlü Yarınlara" sloganıyla hareket ettiklerini vurguladı.
AK Parti Genel Sekreter Yardımcılığı görevini de yürüten Milletvekili Öztaylan, meclis çalışmalarıyla bölgenin sesini Ankara'ya taşıyor. Yakın zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu görüşmeleri kapsamında söz alarak, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı bütçesi üzerine değerlendirmelerde bulunmuştu.






Yorumlar
Yorum Yap