-

Gözden kaçırmayın

Oyak Yatırım, ÇTSO'yu Ziyaret EttiOyak Yatırım, ÇTSO'yu Ziyaret Etti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 18 No’lu Meslek Komitesi, ilçelerde faaliyet gösteren sigorta acentelerini ziyaret ederek, sektör temsilcileri ile bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretler, ÇTSO 18 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Ferdi Acar, Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Meclis ve Komite Üyeleri Fatma Erhan, Orçun Oktay, TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Üyesi ve İl Delegesi Metin Kenar, Komite Üyesi Yıldıray Gürler ve Sigorta Sektör Temsilcisi Asiye Seçil Şenoğul’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Ekibin ziyaret ettiği sigorta acenteleri arasında, Çan ilçesinde Özgür Gökalp Sigorta Acenteliği, Nurdoğan Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti., İlker Şahin Sigorta Aracılık Hizmetleri, Eray Altıntaş Sigorta Acenteliği, Ersel Sigorta Aracılık Hizmetleri ve MTN Sigorta Aracılık Hizmetleri; Bayramiç ilçesinde Engin Evin Sigorta Acenteliği, Melike Atmaca Sigorta Acenteliği, İbrahim Köse Sigorta Acenteliği; Ezine ilçesinde Esra Erdil Sigorta Acenteliği, Cahit Kaylar Sigorta Acenteliği; Ayvacık ilçesinde ise Günay Sigorta Acenteliği ve Emirhan Sigorta Acenteliği bulunmaktadır.