-

Gözden kaçırmayın

Çanakkale'de Aşı Haftası Etkinlikleri Vatandaşları BilinçlendiriyorÇanakkale'de Aşı Haftası Etkinlikleri Vatandaşları Bilinçlendiriyor

Balıkesir'de yaşanan talihsiz bir olay sonucunda, bir kadın hasta olan N.Y. kafa içi kanaması teşhisiyle Çanakkale'deki bir hastaneden Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne nakledildi. Maalesef, tüm tıbbi müdahalelere rağmen 20 Mart 2024 tarihinde beyin ölümü gerçekleşti. Bu üzücü kaybın ardından, organ nakil koordinatörlüğü ekipleri aileyle görüşmeler yaparak organ bağışı konusunda rızalarını aldılar.

Yaşamını trajik bir şekilde yitiren N.Y.'nin böbrekleri ve karaciğeri, organ ihtiyacı olan üç kişiye umut olacak. Bizler, merhum hastanın ailesine başsağlığı ve derin saygılarımızı sunuyoruz. Aynı zamanda, bu zor zamanlarda dahi başkalarının hayatını düşünebilen ailenin organ bağışı kararıyla anlam kazanmalarını umut ediyoruz. Bu özverili davranışları, toplumumuzda organ bağışının önemini bir kez daha hatırlatıyor. Ailenin gösterdiği empati ve kararlılık için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

#OrganBağışı #HayatKurtar #Empati #Sağlık