-

Gözden kaçırmayın

Ayhan Salman, İnegöl Uluslararası Mobilya Fuarı'ndaAyhan Salman, İnegöl Uluslararası Mobilya Fuarı'nda

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir'in dört mahallesinde gerçekleştirilen bir dizi ziyarette yer aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ve Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Şehirli, Kesirven, Kabaklı, Gökköy ve Ortamandıra mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Serkan Sarı, bu buluşmalarda mahalle sakinleriyle sohbet ederek yerel seçim sürecine ilişkin umutları ve beklentileri dinledi.

Sarı'nın yaptığı konuşmalarda, Balıkesir'e vaat ettikleri değişim ve gelişim hedeflerini anlattığı belirtildi. Adaletli ve şeffaf bir yönetim anlayışının önemine vurgu yapan Milletvekili Sarı, Balıkesir'in yakın zamanda güzel günler yaşayacağını ifade etti.

Seçim sürecinin yaklaştığı şu günlerde CHP kadrolarının zafer yolunda ilerlediğini belirten Sarı, Balıkesir'in hemşehrileriyle bir araya gelerek pozitif dönüşümler için işbirliği yapılacağı mesajını verdi. Ahmet Akın ve Hakan Şehirli'nin de bu yönetim anlayışıyla harekete geçtiklerini ve Balıkesir için çalışacaklarını söyledi.

Bu buluşmalar ve etkinlikler, seçim kampanyasının yerel düzeyde etkin bir şekilde sürdürülebilmesine ve yerel halkın desteğinin sağlamlaştırılmasına katkı sağladı. Serkan Sarı ve adayların Balıkesir halkıyla olan sıcak ilişkilerinin ve projelerinin destek gördüğü anlaşılıyor. #CHP #Balıkesir #AhmetAkın #HakanŞehirli #SerkanSarı #seçim2023