-

Gözden kaçırmayın

BALIKESİR BAROSU YEMEK DÜZENLİYORBALIKESİR BAROSU YEMEK DÜZENLİYOR

1980'lerin başlarında genç bir yönetmen olan Michele Avantario, büyük Nijeryalı müzisyen ve devrimci Fela Kuti ile tanışır ve hayatını Fela'nın da rol alacağı bir film yapmaya adar. Ancak bu projesini asla tamamlayamaz, ancak onun için daha önemli bir şey keşfeder: var oluşunun yeni bir düşüncesi.

Sinemanın, müziğin, politikanın ve kendini ve dünyayı değiştirme arzusunun bir ütopyası hakkında bir film.

Yönetmen Daniele Vicari tarafından çekilen bu yapım, Fabrique Entertainment ve Luce Cinecittà ile Rai Cinema'nın bir üretimi olup, Lokafilm ve Grasshopper Films ile ortak yapım ve Michelangelo Film iş birliğiyle gerçekleştirilmiştir. Film, Luce Cinecittà tarafından dağıtılmaktadır.

Film, 21 Mart 2024 tarihinden itibaren sinemalarda gösterime girecek.

Moda dünyasına 360 derece dalmanın en iyi yolunu sunan ve 1982'den bu yana her video için dikkatle hazırlanmış açıklamalar sunan, videolar, moda, stilistler, modeller, büyük moda olayları kanalımızda yer almakta. Güzellik tavsiyeleri, haberler, sırlar, kulisler ve özel moda şovları kanalımızın içeriğinde yer almaktadır. Tüm videolar, YouTube Moda Kanalı'nda full HD formatında yüksek çözünürlükte sunulmaktadır. Yeni trendleri takip etmek istiyorsanız bizi ve kanalımızı takip edin!

#moda