-

Gözden kaçırmayın

BALIKESİR BAROSU YEMEK DÜZENLİYORBALIKESİR BAROSU YEMEK DÜZENLİYOR

Bir genç kadının zorlu yaşam mücadelesi ekrana yansıyor. İnci, doktor olarak hayata tutunan ve kızı Masal'a hem anne hem babalık yapan cesaret dolu bir figür olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Bir yandan da geçmişin gölgeleriyle boğuşmasına tanık oluyoruz. İnci, mecburiyet karşısında yıllar öncesinde Mert ile yaşadığı bir maziye sahipken, şimdi Masal'ı bu sürükleyici hikayede kendisine destek olan yeni bir baba figürüyle büyütüyor.

Mazi ve kaderin iç içe geçtiği bu hikayede, asıl soru geçmişin ağırlığından kimin sıyrılacağı oluyor. Geçmişin izlerini ve günümüzün zorluklarını aşmaya çalışan bir kadının direnci, Korkma Ben Yanındayım dizisinin odak noktasında yer alıyor.

Dizide, başrollerde #ŞevketÇoruh, #GünayKaracaoğlu ve #NilsuBerfinAktaş gibi isimlerin yanı sıra #DidemBalçın, #MuratAygen ve #ErenÖren gibi deneyimli oyuncular bulunuyor. Ayrıca, hayatının en kritik döneminde hamile kalan İnci, genç yaşta seçimler yapmak zorunda bırakılıyor. Sevdikleriyle birlikte zorlu bir mücadeleye girişirken, bir yandan da sınavlara hazırlanan ve geleceğine yön vermek isteyen gençlerin duygusal hikayesi aktarılıyor.

Her bir karakterin kendi iç mücadelesinin yanı sıra ailevi bağların da güçlü bir şekilde işlendiği yapım, izleyicilere hem duygusal hem de gerçekçi bir deneyim sunuyor. Med yapımı olan ve #FatihAksoy'un yapımcılığını üstlendiği dizi, #MerveÇolak yönetmenliğinde ve #ErkanBirgören senaristliğinde hayat buluyor.

Kısacası #KorkmaBenYanındayım, koşullar ne olursa olsun insanın içindeki savaşçı ruhu uyandıran ve zorluklara rağmen ayakta duran güçlü karakterleriyle dikkat çekiyor. Her bölümü, çözülmesi beklenen yeni sürprizler ve karakterlerin yaşam yolculuklarına dair iple çekilerek takip ediliyor.