-

Gözden kaçırmayın

Manisa'da Tarihi Mesir Macunu Festivali Renkli Görüntülere Sahne OlduManisa'da Tarihi Mesir Macunu Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde düzenlenen bayramlaşma programı kapsamında kamu görevlileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kaymakam Odabaş, katıldığı programda Ramazan bayramlarını tebrik ederek, bayramın ülkemize ve tüm İslam Alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Edremit Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı, Edremit Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirildi. Programa 19. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ergün Fidan, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Odabaş, burada bir araya gelen herkesin bayramını kutladı ve herkesin ayrı ayrı hatrını sordu.

Kaymakam Odabaş, bayramlaşma programının ardından Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı ve Edremit Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastane ziyaretinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, acil şifalar dileyen Kaymakam Odabaş, görev yapan personele de bayramlarını kutladı.