-

Gözden kaçırmayın

Manisa'da Tarihi Mesir Macunu Festivali Renkli Görüntülere Sahne OlduManisa'da Tarihi Mesir Macunu Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

48. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Miras" adlı seramik sergisi, 8 Çanakkaleli seramik sanatçısının eserlerinden oluşuyor. Serginin açılışı Vali İlhami AKTAŞ, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN gibi önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış töreninde ÇOMÜ Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencileri tarafından müzik dinletisi sunuldu. Sergi, Çanakkale kentinin kültürel mirasını anlatan eserlerle dolu ve bu eserleri gezen Vali İlhami AKTAŞ'a İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman ESİRGEMEZ ve serginin küratörlüğünü yapan Yeliz SAYDAN tarafından detaylı bir şekilde bilgi verildi.

Vali AKTAŞ, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Sergi alanının gezilmesinin ardından "Miras" seramik sergisi açılış programı bir kokteyl ile son buldu.

#TurizmHaftası #SeramikSergisi #Çanakkale #KültürelMiras #ÇanakkaleliSanatçılar