-

Gözden kaçırmayın

Manisa'da Tarihi Mesir Macunu Festivali Renkli Görüntülere Sahne OlduManisa'da Tarihi Mesir Macunu Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Turizm Haftası sebebiyle İI Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak başkanlığındaki heyet, Manisa Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Cihan Dirik, Manisa Seyahat Acentaları Derneği Başkanı Ramazan Satır, Manisa Gastronomi Derneği Başkanı Gizem Tarım, Manisa Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Naim Dilki, Suat Gökbel ve İnanç Atılgan, Vali Enver Ünlü'yü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İl Kültür ve Turizm Müdürü Sudak ve heyeti, ilde düzenlenecek etkinlikler hakkında Vali Ünlü'ye bilgi verdi.

Vali Ünlü, turizm alanında Manisa'nın ticaret, sanayi ve tarım gibi sektörlerle birlikte daha da gelişmesi için yapılan iyi yatırım ve çalışmalardan bahsederek, "İlimizin turizm potansiyelini daha ileriye taşımalıyız. Bu konuda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, dernekler, acenteler gibi herkesin önemli görevleri bulunuyor. Turizm bizim de öncelikli konularımızdan biridir. Standartların yükseltilmesi ve daha fazla turistin ilimize gelmesini sağlamak, temel görevlerimiz arasında yer almaktadır. Bu konuda kentteki tüm dinamiklerin katkılarıyla hareket ederek ileri gitmeliyiz. Turizm sektörünün gelişmesine katkı sağlayan tüm kesimlere teşekkür ediyor, turizm sektöründe hizmet veren kurumlar ve çalışanlarının Turizm Haftası'nı kutluyorum" dedi.

#TurizmHaftası #Manisa #Turizm #Valilik #GastronomiDerneği #SeyahatAcentalarıDerneği