-

Gözden kaçırmayın

Karşıyaka, Play Off Mücadelesinde Anadolu Üniversitesi ile Karşı KarşıyaKarşıyaka, Play Off Mücadelesinde Anadolu Üniversitesi ile Karşı Karşıya

Karşıyaka Spor Kulübü, TFF 3. Lig 2. Grup'un 29. haftasında kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. 21 Nisan Pazar günü saat 15.00'de başlayacak olan maçta, Karşıyaka takımı Hacettepe 1945 ile mücadele edecek. Takım, taraftarların da desteğini arkasına alarak zafer arayacak.

Bu önemli maçı izlemek isteyen futbol tutkunları Alsancak Stadyumu'na akın edecek ve Karşıyaka takımına destek verecek. Bilet fiyatları 15 TL ve 125 TL olarak belirlendi. Online platformlardan da bilet satın alınabilecek.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün bu kritik maçı Türkiye Futbol Federasyonu'nun YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak. Bu sayede daha fazla futbol sever, heyecanı yaşayabilecek.

Karşıyaka'nın bu önemli maçı kazanması, takımın ligdeki konumunu daha da güçlendirmesini sağlayacak. Bu mücadelenin sonucu, sezonun geri kalan bölümü için takımın moral ve motivasyonunu büyük ölçüde etkileyecek. Umarız yeşil-kırmızılı ekip, taraftarlarını sevindirir. #Karşıyaka #TFF3Lig #Maçyüklemesi