-

Gözden kaçırmayın

İl Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildiİl Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bursa'da CHP İl Başkanlığı, Tüm Bel-Sen Bursa Şube Başkanı Pınar Koşal ve yönetim kurulu üyelerinin nezaket ziyaretini kabul etti. İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, sendika temsilcilerinin ziyaretinden memnuniyetini belirtti ve teşekkür etti. Görüşmede, belediye ve yerel yönetimlerde çalışan personelin çalışma koşulları ele alındı. Bu tarz diyalogların işbirliği ve karşılıklı anlayışın artırılmasında önemli olduğu vurgulandı.

#Bursa #CHP #CumhuriyetHalkPartisi #TümBelSen #sendika #işçihakları Bursa'da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı, Tüm Bel-Sen Bursa Şube Başkanı Pınar Koşal ve yönetim kurulu üyelerinin nezaket ziyaretini kabul etti. Pınar Koşal ve beraberindekiler, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. İl Başkanı Yeşiltaş, sendika temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Birlikte çalışma koşulları ve belediye çalışanlarının hakları gibi konular ele alındı. Görüşmede, işbirliği ve karşılıklı anlayışın önemi vurgulandı.

#Bursa #CHP #CumhuriyetHalkPartisi #TümBelSen #işçihakları #işbirliği Bursa'da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı, Tüm Bel-Sen Bursa Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, sendika temsilcilerinin nezaket ziyaretlerinden memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Görüşme sırasında belediye ve yerel yönetimlerde çalışan personelin çalışma koşullarıyla ilgili konular ele alındı. İşbirliği ve karşılıklı anlayışın önemine vurgu yapıldı.

#Bursa #CHP #CumhuriyetHalkPartisi #TümBelSen #işbirliği #karşılıklıanlayış