-

Gözden kaçırmayın

Kırıkkale'de Dernekten Vali Ziyareti: İş Birliği ve Destek VurgusuKırıkkale'de Dernekten Vali Ziyareti: İş Birliği ve Destek Vurgusu

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Birce BİLİCİ ŞİMŞEK, Başkan Yardımcısı İnci BAYRAM, İcra Komitesi Üyesi Selma AKPINAR, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema SANDAL ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetici Asistanı Selen KILIÇ, Vali İlhami AKTAŞ'ı ziyaret etti.

Vali İlhami AKTAŞ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce BİLİCİ ŞİMŞEK ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşerek sohbet etti.

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce BİLİCİ ŞİMŞEK, Kadın girişimciler tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Vali İlhami AKTAŞ'a bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti ve "100.Yılda 100 Öğrenci 100 Kadın Girişimci" programına davet etti.

Yapılan görüşmelerin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kuruluna iş hayatlarında başarılar diledi.

#TOBB #Çanakkale #KadınGirişimcilerKurulu #ValiİlhamiAktaş #BirceBiliciŞimşek #İnciBayram #SelmaAkpınar #SemaSandal #SelenKılıç #100Yılda100Öğrenci100KadınGirişimci