-

Gözden kaçırmayın

Kaymakam Bekir Abacı Hıdrellez Şenliği'nde Vatandaşlarla BuluştuKaymakam Bekir Abacı Hıdrellez Şenliği'nde Vatandaşlarla Buluştu

"Şehrim Benim Evim Projesi" kapsamında "Şehrim Benim Evim Bilgi Yarışması", Manisa ilinin milli tarihini ve milli kültürünü bilen, doğal zenginliklerine sahip çıkan ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarabilecek öğrenciler yetiştirerek tarihi ve kültürel değerlerimizi tanımak ve tanıtmak amacıyla Şehrim Benim Evim Projesi Bilgi Yarışması Demirci ilçesinde ortaokullar arasında düzenlendi.

Necip Fazıl Kısakürek Fen Lisesi Seda Dinçer konferans salonunda saat 10.00'da Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan bilgi yarışmasına ilçedeki 12 Ortaokul katıldı. Yarışmanın birincisi Ziya Gökalp-Nurettin Kelem Ortaokulu 20 soruda 17 soruya doğru cevaplayıp 85 Puanla 2 Mayıs 2024 Perşembe günü Salihli bölgesi yarı finalinde ilçemizi temsil etme hakkını kazandı.

Yarışma sonunda yarışmacılara madalyalarını Demirci Kaymakamı Adem Kaya ve Belediye Başkanı Erkan Kara katılım belgelerini ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Çetinkaya takdim etti.