-

Gözden kaçırmayın

Bursa Medya Temsilcileri Yerel Kalkınma ve Medyanın Rolünü TartıştıBursa Medya Temsilcileri Yerel Kalkınma ve Medyanın Rolünü Tartıştı

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Belediye tarafından işletilen Atatürk Kültür Merkezi Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim alan minik öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çeşitli gösteriler sundu.

Küçüklerin hazırladığı program, velilerin ve yerel yöneticilerin de katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkan Yardımcısı ve meclis üyelerinin de yer aldığı etkinlikte, çocukların milli bayram coşkusu ve eğitimdeki başarıları vurgulanarak, geleceğin teminatı olan çocukların eğitimi ön plana çıkarıldı. Ana temanın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve çocuklara armağan edilen bu özel günün önemi olduğu etkinlikte, çocukların mutluluğu ve tarafından paylaşılan değerler dikkat çeken unsurlar arasında yer aldı.

Öğrenciler, hem eğlendiler hem de milli bilinç ve birlik duygusunu pekiştiren faaliyetlerinde kendilerini ifade etme fırsatı buldular.