-

Gözden kaçırmayın

Hıdırellez Şenliği ile Baharın Coşkusunu Yaşayın!Hıdırellez Şenliği ile Baharın Coşkusunu Yaşayın!

Marmara bölgesindeki bir belediyenin başkanı Aydın Dinçer, geçtiğimiz günlerde ilgi çekici bir toplumsal etkinliğin merkezindeydi. Başkan Dinçer, genç bir çiftin hayatlarını birleştirme kararı olan nikah töreninde görev almıştır. Yeliz Özgül ile Feyyaz Erol'un bir ömür boyu sürecek birlikteliklerini resmileştiren törende, çiftin nikah akdini belediye başkanı bizzat gerçekleştirmiştir.

Törenin ardından çift, aileleri, dostları ve yakınlarından tebrik ve iyi dileklerini aldılar. Bu özel günlerinde onları yalnız bırakmayanlara da minnettar olduklarını dile getirdiler. Tören, başkanın genç çifte mutluluklar dilemesi ile son buldu. Belediye başkanının ve topluluk üyelerinin katılım gösterdiği bu tören, birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergiledi.

Öte yandan, bu tür törenler, yerel yöneticilerin toplum içindeki rollerini pekiştirmekte ve yerel halkın yaşamındaki önemli anlarda yanlarında olduklarını göstermektedir. Yerel yönetimler, toplumun temel yapı taşlarından olup, halkla iç içe olan bu tür etkinliklerle, sosyal dayanışmanın ve toplumun temel değerlerinin korunmasına katkı sağlıyorlar.