-

Gözden kaçırmayın

"Orman Benim" Kampanyası İle Çevre Bilinci Yükseliyor

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yıl dönümünde, 57. Piyade Alayı Şehitlerini anmak için yapılan "57. Alay Vefa Yürüyüşü" programının kapanışı Şehitler Abidesi'nde gerçekleşti.

Programa, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın BAK, Vali Vekili Hakkı UZUN, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Av. Doç. Dr. Safa KOÇOĞLU, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt ERENOĞLU, İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ, İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, protokol üyeleri, öğrenciler ve izciler katıldı.

Program, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın BAK tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın BAK'ın konuşmasının ardından, programda Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Çanakkale Cephesi'nde şehit düşen kahraman şehitlerimiz için İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ tarafından dualar edildi.

Programın kapanışında, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın BAK ve beraberindeki heyet, şehitliklere karanfil bıraktı. Son olarak, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın ekibi SOLOTÜRK'ün gösterisiyle "57. Alay Vefa Yürüyüşü" programı sona erdi.