-

Gözden kaçırmayın

Radyolarımızı milyonlara dinletiyoruz ama sorunlarımızı yetkililere duyuramıyoruz.Radyolarımızı milyonlara dinletiyoruz ama sorunlarımızı yetkililere duyuramıyoruz.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, yeni dönem muhtarlarıyla bir araya gelen yönetim, yerel hizmetlerin koordinasyonunu ve hizmet dağılımını ele almak üzere bir toplantı düzenledi. Toplantıda, bölgenin ihtiyaçları ve öncelikleri üzerine tartışmalar yapıldı. Muhtarlar ile düzenli olarak yapılan ve 'Muhtarlar Masası' adı verilen bu aylık toplantı, karşılıklı görüş alışverişi için bir platform oluşturdu.

İlçe yönetimi, her bir mahalleyle eşit ve adil bir iletişim içinde olma, sorunları dinleme ve çözüme kavuşturulması için ortak çalışmalar yürütme sözü verdi. 60 mahallenin tamamına yönelik hizmetlerin, adaletli bir şekilde ulaştırılması hedefleniyor. Yerel yönetimin, muhtarlarla iş birliği içinde olmasının, verimli çalışmaların önünü açacağı ve halka hizmetin daha etkin bir biçimde gerçekleştirileceği vurgulandı. Her ay düzenli olarak yapılacak bu toplantılar, belediye ve mahalleler arasındaki bağları güçlendirmeyi ve sorunlara hızlı çözümler üretebilmeyi amaçlıyor.