-

Gözden kaçırmayın

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Atık Yönetimi Kolaylığı: Online Başvuru DönemiBursa Büyükşehir Belediyesi'nden Atık Yönetimi Kolaylığı: Online Başvuru Dönemi

İzmir, 27 Nisan Cumartesi günü bisiklet severler için büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Türkiye'nin önemli sportif olaylarından olan 59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, şehrin en çekici noktalarından geçecek. Yarışmacılar, tarihi Çeşme ilçesinden başlayıp, Karşıyaka'daki canlı atmosferde yarışı tamamlayacaklar.

Bu etkinlik sırasında, 125,4 kilometrelik parkur pedal çevrilerek tamamlanacak. Yarış, sabah 09.00'da başlayacak ve akşam 18.00'e kadar sürecek trafik düzenlemeleri ile güvenli bir ortam sağlanacak. Özellikle Yalı Bulvarı ve Yunuslar kavşağı, yarış boyunca trafiğe kapalı olacak.

Karşıyaka Vapur İskelesi, yarışın finiş noktası olarak seçilmiş. Etkinlik organizatörleri tüm sporseverleri ve İzmir sakinlerini, atletlerin performanslarını yerinde izlemeye ve finiş heyecanını yaşamaya davet ediyor. Bu etkinlik, şehrin sosyal ve kültürel hayatına renk katarken, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor.