-

Gözden kaçırmayın

CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş Yönetim Kurulu Toplantısını GerçekleştirdiCHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

İYİ Parti Bursa Milletvekili Yüksel Selçuk Türkoğlu, partisinin kongresi öncesinde umutlu ve kararlı açıklamalar yaptı. Milletvekili Türkoğlu, İYİ Parti'nin Türkiye için umut kaynağı olmaya devam edeceğini ve bu duruşun kongrede daha da güçleneceğini belirtti.

Açıklamasında partinin simgesi olan mavi rengin anlamına değinen Türkoğlu, mavinin güven, sadakat, huzur, bilgelik, sakinlik ve dinginlik gibi değerleri simgelediğini ifade etti. Bu renklere olan sadakatlerinin de devam ettiğini vurguladı.

Parti genel başkan adayı Müsavat Dervişoğlu hakkında da konuşan Türkoğlu, Dervişoğlu’nu zor zamanların lideri olarak nitelendirdi ve onun, kimseyi ötekileştirmeden samimi ve sıcak bir liderlik sergileyeceğine olan inancını dile getirdi.

Türkoğlu, kongrenin partinin mevcut iktidara karşı mücadelesini daha da güçlendireceğini ve birlikte daha büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. Kongre için hayırlar diledi ve herkese saygılarını sunarak mesajını tamamladı.