-

Gözden kaçırmayın

Ayvalık'ta Futbol Heyecanı: Play-Off İkinci Tur Rövanş Maçı YaklaşıyorAyvalık'ta Futbol Heyecanı: Play-Off İkinci Tur Rövanş Maçı Yaklaşıyor

Urla, İzmir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen coşkulu bir etkinlikle çocukları ağırladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Gezici Şenlik, çocukların bayram sevincini yaşayarak öğrenmelerini sağlayacak aktivitelerle doluydu.

Çeşitli oyunlar, gösteriler ve eğlenceli aktivitelerle donatılmış bu özel gün, çocukların hem eğlenmesine hem de Atatürk ve milli egemenlik temalı etkinliklerle tarihsel bilgiler edinmelerine ortam sağladı. Aynı zamanda, aileler de etkinliklerde çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirerek, bu anlamlı günün tadını çıkardı.

Belediye yetkilileri, bu tür etkinliklerin çocukların sosyal ve kültürel gelişimine önemli katkılar sunduğunu ve onların yaratıcılıklarını ile özgüvenlerini artırdığını belirtti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen ve TBMM'nin açılış yıl dönümünü kutlayan özel bir gün olarak Urla’da da unutulmaz anlara sahne oldu.

Kutlamalar, Urla Belediyesi'nin gelecek yıllarda da şehrin farklı noktalarında bayram coşkusunu sürdürme planlarını içeriyor. 23 Nisan, tüm Türkiye'de çocuklar için düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.