-

Gözden kaçırmayın

Göztepe Spor Kulübü, Bodrum FK İle Karşılaşma Öncesi Hazırlıklarını SürdürüyorGöztepe Spor Kulübü, Bodrum FK İle Karşılaşma Öncesi Hazırlıklarını Sürdürüyor

Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü'nün, 2023-2024 sezonunun 24. haftasında Yeni Çan Spor ile karşı karşıya geleceği maç, heyecanla bekleniyor. İbrahim Yazıcı Stadyumu'nda yarın saat 15.00'de başlayacak olan bu önemli mücadele, futbolseverlerin büyük ilgi odağı.

Kulüp yönetimi, bu özel gün için bir sürpriz yaparak girişleri ücretsiz yaptı. Maçın coşkusunu artırmak ve takıma destek olmak amacıyla yapılan bu jestle, taraftarların stadyumu doldurarak takımlarını güçlü bir sesle desteklemeleri isteniyor. Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, taraftarlarının tribünlerde yerlerini alarak "Birlikte başaracağız" ruhuyla takıma güç vereceklerine inanıyor.

Kulüp yetkilileri ve oyuncular, taraftarların desteğinin takımın motivasyonu üzerinde büyük bir etkiye sahip olduğunu vurgularken, tüm futbolseverler maç gününe büyük bir heyecanla hazırlanıyor.