-

Gözden kaçırmayın

Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan Siyasi İttifaklara İlişkin AçıklamaAk Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan Siyasi İttifaklara İlişkin Açıklama

Bu yıl 30. kez düzenlenen Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri büyük ilgi gördü. Etkinlikte yaşanan çekişmeli müsabakalar izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Başpehlivanlık kategorisinde Hüseyin Gümüşalan, gösterdiği üstün performans ile birincilik kürsüsüne çıktı.

Yarışmada dereceye giren tüm pehlivanlar tebrik edildi. Büyük bir heyecana sahne olan etkinlik, güreş severlerin bir araya gelerek ata sporuna olan ilgilerini gösterdi. Etkinliğin düzenlenmesinde önemli katkıları olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'a teşekkür edildi. Akın, güreşçilerin sergilediği mücadelelerin çok etkileyici olduğunu belirtti ve böylesine önemli bir etkinliğin her yıl düzenlenmesinin gelenek haline gelmesini temenni etti.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, etkinliğin amacının ata sporuna sahip çıkarak vatandaşların ilgisini artırmak olduğunu vurguladı. Palaz, güreşe gönül veren tüm hemşehrilerine minnettarlığını dile getirdi ve bu tür etkinliklerin devam etmesi için destek çağrısında bulundu.