AHMET EDİP UĞUR'UN KEMİKLERİ SIZLIYOR!!!
Konum atıyorum : Balıkesir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü BALOSB , Fırıntaş 'ın arka kısımları , sözde üç vakte kadar bitecek olan "YENİ VE MODERN MARANGOZLAR SİTESİ"
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kurucu Başkanı merhum Ahmet Edip Uğur 'un vizyonu ve misyonu doğrultusunda, gelişen kent merkezinin de bir nevi içerisinde kalması hasebiyle Marangozlar Sitesinin Balıkesir Organize Sanayi Bölgesine taşınması gündeme gelmiş ve bu gündemle de hala o tarihten itibaren başkanlık görevini sürdüren Kamil GÜLER beyin mihmandarlığında bir kooperatif teşekkül edilmiş, yaklaşık 247 üye ile birlikte yola çıkılarak bir Marangozlar pardon düzeltiyorum YENİ ve MODERN bir Marangozlar Sitesi yapımına başlanmış..
Safahat özetle bu..
Kamil GÜLER Başkan hakkında, kooperatif üyelerinin serzenişleri var ve bu sese kayıtsız kalamadık..
Kooperatif yönetiminin şeffaf olmadığı, gelir/giderlerin yani bilançonun inandırıcı olmadığı, Kamil GÜLER Başkanın kooperatif gelirlerinden elde ettiği "huzur hakkı" gibi bir çok iddia , kooperatif üyeleri arasında havada uçuşuyor..
Öyle ki bu gün saat 14:00'de bir kısım üyeler toplantı düzenleyip bu konuyu istişare ederek yaklaşan genel kurul için hazırlık yapacağı öğrenildi..
Kooperatifin işe başlama tarihi 2015
Yaklaşık ortak sayısı: 247
Ortalama aidat 4800TL civarı ki metrekareye göre değişiyor yani metrekare birim fiyatı 10TL gibi..
Ortaklar arası kura çekimi yapılmış ve yaklaşık 15 Milyon TL şerefine ödenmesine hükmedilmiş.. Bu 15 Milyonun harcama yetkisi de da kooperatif yönetiminin inisiyatifine bırakılmış..
Ortaklar şeffaf , hesap verebilir ve sürdürülebilir bir yönetim istiyoruz diye serzenişte bulunuyor..
-Kamil GÜLER Başkan bize sürekli "Altyapı İhalesi"nden dem vurarak , topu taca atıyor!
Bizler 2015 yılından bu yana , birikimlerimizi ve umutlarımızı sözde bu "YENİ VE MODERN" Marangozlar Sitesine gömdük! Kooperatif üyeleri ve ortakları olarak Kamil GÜLER Başkan bize hesap vermekten imtina ediyor..Acaba bu site yapımının sürüncemede kalması Kamil GÜLER Başkanın işine mi geliyor?
Gibi bir çok iddia ortaya atıldı..
Kamil GÜLER Başkana göre iş üç vakte kadar bitecek!
Artık üç gün mü desek , üç hafta mı , üç ay mı , üç yıl mı yoksa bir üç dönem daha mı ?!?
Yağma Hasan'ın böreği diyor , kooperatif üyeleri..
Kamil GÜLER Başkanın da karşı atağa geçerek bir organizasyona imza atması bekleniyor, ne de olsa başkanlık, koltuk , güç tatlı..
Kamuoyu ve kooperatif üyeleri menfaati adına gelişmeleri yakinen takip edeceğiz lakin başlıkta da arz ettiğimiz gibi Balıkesir'e vefa borcunu ödeyerek ebedi istiratgahında huzur bulmasını arzu ettiğimiz merhum kurucu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'a kent olarak bizim de bir vefa borcumuz var..O da arkasında miras ve emanet olarak bıraktığı projeleri nihayete erdirmek ve bir hoş sada ile yad etmek!
Bilmem arz edebildim mi?!?