-

Gözden kaçırmayın

Kestel Belediye Başkanı 1 Mayıs'ta Çalışanlarla Dayanışma İçindeKestel Belediye Başkanı 1 Mayıs'ta Çalışanlarla Dayanışma İçinde

Tire Belediyespor bünyesinde yetişen genç sporcular, ülke çapında düzenlenen bir güreş turnuvasında önemli dereceler elde ederek Tire'nin spor alanındaki başarısını sergilediler. Yıldız Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Tire Belediyespor'un yetenekli güreşçilerinden Akilenur Yağızoğlu, kendi kategorisinde Türkiye üçüncüsü olma başarısını gösterirken, takım arkadaşı Nazar Keskin de kategorisinde Türkiye beşincisi olarak turnuvaya damga vurdu. Elde edilen bu başarılar, ilçenin spor alanında kişi ve ekip başarısını artırmak adına yapılan yatırımların ve çalışmaların meyvesi olarak görülüyor.

Genç sporcuların yanı sıra, onları yetiştiren antrenörlerin de emekleri bu başarılarla taçlandırılmış durumda. Tire'nin sporda elde ettiği başarılar, ilçe halkının gurur kaynağı olurken, sporcuların ve antrenörlerin daha büyük hedefler için motivasyonu artırıyor. Tire Belediyespor'un genç sporcularına ileriki turnuvalarda da başarılar dilemek istiyoruz.

#TireBelediyespor #Güreş #SporBaşarısı #TireGençSporcular