-

Gözden kaçırmayın

Balıkesir'de Sokak Hayvanlarına Yönelik Besleme ve Koruma Faaliyetleri GerçekleştirildiBalıkesir'de Sokak Hayvanlarına Yönelik Besleme ve Koruma Faaliyetleri Gerçekleştirildi

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen uyuşturucu ticaretiyle mücadele operasyonları sonucunda, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilmiş ve çok sayıda şüpheli hakkında işlem yapılmıştır. Operasyonlar, 17 ve 18 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.

Operasyonlar neticesinde toplamda 24,35 gram metamfetamin, 3 mililitre likit metamfetamin, 19,92 gram esrar, 6,40 gram bonzai, 52 adet sentetik ecza hapı, 2 adet ecstasy hapı, 1 adet hassas terazi ve 1 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı (pipo) ele geçirilmiştir. Bu kapsamda 24 şüpheli hakkında yasal işlem yapılmış olup, aranan 3 şüpheli de yakalanmıştır.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelede kararlı bir tutum sergilemeye devam edeceğini duyurmuştur. Yetkililer, toplum sağlığını tehlikeye atan bu tür faaliyetlere karşı alınan önlemlerin artırılacağını vurgulayarak, vatandaşları da uyuşturucuyla mücadelede duyarlı olmaya ve şüpheli durumları yetkililere bildirmeye çağırmıştır.

#BalıkesirEmniyetMüdürlüğü #UyuşturucuMücadelesi #Operasyon #Güvenlik #Haber