-

Gözden kaçırmayın

Öğrenciler Yenilenen Kütüphane için Sandalye SeçiyorÖğrenciler Yenilenen Kütüphane için Sandalye Seçiyor

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, 2024-2025 akademik yılında lisans programları için uluslararası öğrenci kabul sürecini başlattı. Üniversite tarafından yapılan açıklamaya göre, başvurular 22 Nisan itibarıyla alınmaya başlanacak ve 10 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek.

Başvuru işlemleri tamamen çevrimiçi platform üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylar, gerekli belgelerle birlikte üniversitenin özel olarak tasarlanmış uluslararası öğrenciler için başvuru portalından işlemlerini tamamlayabilecek. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, bu süreçte öğrencilere bilimsel araştırmalar ve yüksek teknolojide kendilerini geliştirme imkanları sunuyor.

Herhangi bir soru veya daha fazla bilgi için adaylar, üniversitenin uluslararası öğrenci işleri ofisi ile doğrudan e-posta yoluyla iletişime geçebilir. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, modern kampüs imkanları, güçlü akademik kadrosu ve uluslararası standartlardaki eğitim olanaklarıyla, yerel ve uluslararası öğrencilere açık bir davet sunarak, bilim ve teknoloji alanında yeni ufuklar keşfetme fırsatı veriyor.