HALKIN ADAMI , HAKK'IN AŞIĞI
Candaşlar , Balıkesir Karesi Belediyesi Başkanı Sn. Dinçer Orkan 'ı tanımayanınız yoktur..
Dinçer Bey sadece sırça köşkünde oturan ve halktan kopuk bir birey değil zira Dinçer Beyi aile konutundan Karesi Belediyesine yaya devriye olarak intikal ederken,Milli Kuvvetler Caddesindeki bir bankta oturmuş çay içerken , her hangi bir zamanda ve kentin her hangi bir yerinde bir vatandaşa dokunurken , Karesi'li bir esnafla hemhal olurken görebilirsiniz ..
"Sırça Köşk" teşbihine dikkatinizi celbederim zira bu tabiri Levent Tellioğlu beyefendinin Cumhuriyet Halk Partisi - CHP 'nden Karesi Belesiyesine aday olduğu bir önceki dönemde de Levent TELLİOGLU'nun şahsına ithafen yöneltmiştim..
Lütfen yanlış anlamayın, Levent TELLİOGLU bey haza beyefendi , nazik , nazenin bir birey ama ve lakin haktan kopuk, halka rağmen Başkan da olunmuyor..
Gelelim konuşan fotoğraflarımıza..
Hatta arşivden Dinçer Orkan Beyin , geçmiş dönemde Levent TELLİOGLU bey ile yarıştığı yerel seçim zamanında Salih Tozan Sahnesi 'nde gerçekleşen ve o dönem Levent TELLİOGLU beyin de sponsoru olduğu Türk Sanat Musikisi Derneği konserinden fotoğraflar da var..
Levent TELLİOGLU beyin sanırım son konseri olmuştu ve uzun bir süre motive olup sahneye çıkamadı..
Şu bizim Dinçer Orkan beyin sevimli , mütevazi , candan, içten , sempatik fotoğraflarına bir bakar mısınız?!?
Tevazu ise tevazu..
Alçak gönüllük ise alçak gönüllülük..
Samimiyet ise Samimiyet..
Gayret ise Gayret..
Tam da AK Parti Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Sn. Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin aradığı belediye başkanı özellikleri..
Üstelik Partili, Partisiz yani senden , benden , bizden değil diyerek ötekileştirmeden , tüm yurttaşları kucaklayan bir profil Dinçer Orkan bey..
Ekte sunduğum fotoğraflar , beş yıl önce ve bu gün karmasıdır..
Dinçer Orkan beyin Karesi için daha da yapacakları vardır..
Bilmem arz edebildim mi?!?