-

Gözden kaçırmayın

Gaziler GünüGaziler Günü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Edremit Ticaret Odası işbirliğiyle gerçekleştirilen "154 ilçeye 154 Okul" projesi kapsamında, Edremit Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun açılışı yapıldı.

TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın koordinasyonunda hayata geçirilen "154 İlçeye 154 Okul" projesi dahilinde ilçeye kazandırılan TOBB Edremit Körfez Özel Eğitim Uygulama Okulu (II. Kademe), 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nda eğitim faaliyetlerine başladı.

Açılış törenine, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Konuşmasında eğitime yapılan yatırımların önemine vurgu yapan Kaymakam Odabaş, "Edremit'te önceliğimiz eğitim yatırımlarıdır. Nüfusumuzun her geçen gün artmasıyla birlikte okul ihtiyacı da aynı oranda artmaktadır. Bu kapsamda, Edremit'e önemli bir katkı sunan Ticaret Odası ve TOBB'a, Özel Eğitim Uygulama Okulu yapımındaki destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.