-

Gözden kaçırmayın

Gaziler GünüGaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü anma programı, İlçe Kaymakamımız Recep ÖZTÜRK, ilçe protokolü, İlçe Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Partilerin Temsilcileri, kıymetli gazilerimiz, aileleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirildi.

Anma programı, protokol tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Tüm katılımcılar eşliğinde İstiklal Marşı'mız okunarak şanlı Türk Bayrağımız göndere çekildi.

Gazilerimiz, ülkemizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için verdikleri mücadele ile bizlere ilham kaynağı olmaktadır. Onların fedakarlıkları, ulusumuzun tarihindeki önemli bir yer tutmaktadır. Bu özel günde, gazilerimize duyduğumuz minnet ve şükran duygularını bir kez daha ifade etme fırsatı bulduk.

Anma programı sonrasında, İlçe Kaymakamımız Çilek Sosyal Yaşam Merkezinde gazilerimiz ve aileleri onuruna verilen kahvaltı programına katılım sağladı.