-

Gözden kaçırmayın

Gaziler GünüGaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Atatürk Kültür Parkı'nda düzenlenen çelenk sunma programı saat 11.15'te başladı. Programa, Kaymakam Sayın Salih SAK, Garnizon Komutanı Hava Savunma Binbaşı Olgun PARLAR, Belediye Başkanı Mesut BAYRAM, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, kurum amirleri, gaziler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan çelenklerin Atatürk Anıtı'na sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, şanlı bayrağımızın göndere çekilmesi ile devam etti. Program, Garnizon Komutanı Hava Savunma Binbaşı Olgun PARLAR tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma ile sona erdi.

Çelenk programının ardından Gazilerimize onuruna Ayvacık Öğretmen Evi'nde öğle yemeği düzenlendi. Kaymakam Salih SAK yaptığı konuşmada, "19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve silah arkadaşlarını, aramızdan ayrılan tüm gazilerimizi ve vatan uğrunda toprağa düşen şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayatta olanlara da sağlık ve esenlikler diliyorum." şeklinde konuştu.